Forfatterarkiv: Dan Knudsen

Julefrokost – Stengaardens Venner

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Julefrokost – Stengaardens Venner

HØSTFEST I TODBJERG

Så er det nu..! Kom til høstfest i Todbjerg Forsamlingshus Lørdag d. 30. September kl. 18.00 (Dørene åbnes kl. 17.30)   Bestyrelsen for Todbjerg Forsamlingshus inviterer til høstfest. Kom og få en hyggelig og morsom aften. Vi starter kl. 18.00 more »

Udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til HØSTFEST I TODBJERG

Fællesspisning og introduktion til hjertestarter – 13/9-2017 kl. 18.00

Udgivet i Fællesspisning, Nyheder, Todbjerghus | Kommentarer lukket til Fællesspisning og introduktion til hjertestarter – 13/9-2017 kl. 18.00

Fest og ballade i Todbjerg!

I den kommende weekend – d. 9. og 10. september er der gammeldags markedsdage på Stengården i Todbjerg Igen i år byder Stengårdens Venner ind til et par festlige markedsdage med en god blanding af musik, konkurrencer, lystige handlende og more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Fest og ballade i Todbjerg!

Gammeldags Markedsdag – Stengaarden

Sommeren går på hæld, og vi på Stengaarden er i fuld gang med at arrangere sensommerens “Gammeldags Markedsdag”, der løber af stablen d. 9.-10. september. Vi har også i år nye tiltag – og har du lyst til at deltage more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Gammeldags Markedsdag – Stengaarden

Byvandring i Lindå 1. august

   

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Byvandring i Lindå 1. august

Sankt Hans i Todbjerg

Så er det tid igen! Fredag den 23. juni kl 17.30 ved Todbjerg Forsamlingshus, afholdes den årlige Sankt Hans-fest PROGRAM: Kl. 17.30: Syv-mands fodboldkamp mellem Hårup Mejlby og Todbjerg kl. 18.15: Spisning (inde hvis det er dårligt vejr) Menuen består more »

Udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til Sankt Hans i Todbjerg

Todbjerg Tårnet har brug for din stemme!

Foto: Dan Knudsen Som nævnt ved Grundlovsfesten er Todbjerg Tårnet blevet udvalgt som en af de 3 finalister til at få tildelt prisen “Årets Bernhardt”. Tårnet har brug for din stemme. Så skynd dig forbi og giv din stemme til more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Todbjerg Tårnet har brug for din stemme!

Grundlovsfest 5. Juni

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Grundlovsfest 5. Juni

Tårnets restaurering

18-05-2017 Der cirkulerer for tiden en del misinformation om den igangværende restaurering, hvorfor det må være betimeligt med en generel information fra tårnlaugets side, indeholdende faktuelle oplysninger. Baggrund: Tårnet var stærkt medtaget af tidens tand. Der var voldsomme revnedannelser, nogle more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Tårnets restaurering