Kategoriarkiv: Nyheder

Byvandring i Lindå 1. august

   

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Byvandring i Lindå 1. august

Sankt Hans i Todbjerg

Så er det tid igen! Fredag den 23. juni kl 17.30 ved Todbjerg Forsamlingshus, afholdes den årlige Sankt Hans-fest PROGRAM: Kl. 17.30: Syv-mands fodboldkamp mellem Hårup Mejlby og Todbjerg kl. 18.15: Spisning (inde hvis det er dårligt vejr) Menuen består more »

Udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til Sankt Hans i Todbjerg

Todbjerg Tårnet har brug for din stemme!

Foto: Dan Knudsen Som nævnt ved Grundlovsfesten er Todbjerg Tårnet blevet udvalgt som en af de 3 finalister til at få tildelt prisen “Årets Bernhardt”. Tårnet har brug for din stemme. Så skynd dig forbi og giv din stemme til more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Todbjerg Tårnet har brug for din stemme!

Grundlovsfest 5. Juni

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Grundlovsfest 5. Juni

Tårnets restaurering

18-05-2017 Der cirkulerer for tiden en del misinformation om den igangværende restaurering, hvorfor det må være betimeligt med en generel information fra tårnlaugets side, indeholdende faktuelle oplysninger. Baggrund: Tårnet var stærkt medtaget af tidens tand. Der var voldsomme revnedannelser, nogle more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Tårnets restaurering

Er Todbjerg Tårnet blevet renoveret?

Er Todbjerg Tårnet blevet renoveret? Todbjerg maj 2017 Åbent brev til Tårn Lauget og beboere i Todbjerg og Todbjerg-Mejlby Sogn. Den 15.6.2017 fylder Tårnet 90 år og har siden stået som et unikt vartegn for Todbjerg og omegn. Mange har more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Er Todbjerg Tårnet blevet renoveret?

Arbejdsweekend i Todbjerg Forsamlingshus

Så er det tid til at samles til “Arbejdsdag i Forsamlingshuset” – forårsudgaven. Søndag d. 23/4 kl. 12.00 mødes vi i forsamlingshuset. Der er vanen tro en del opgaver at tage fat på, så jo flere hænder des bedre. I more »

Udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til Arbejdsweekend i Todbjerg Forsamlingshus

Ny form på nyhedsbrev

Todbjergby skifter form på nyhedsbrevene. Efter en længere periode med uregelmæssige månedlige nyhedsbreve, har vi i redaktionen valgt at ændre form på nyhedsbrevene. Således vil man, såfremt man er tilknyttet maillisten, fremadrettet få en mail når der er nye indlæg more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Ny form på nyhedsbrev

Fællesspisning tirsdag d. 4. April – Todbjerg Forsamlingshus

Så unger – få nu de voksne op af stolene, for her er forårets sejeste menu: Superpizza fra Sami Brittas skønne salat Chokoladekage med fartstriber Kaffe og the Gratis for børn under 3 år. 25 kr. for børn under 13 more »

Udgivet i Fællesspisning, Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til Fællesspisning tirsdag d. 4. April – Todbjerg Forsamlingshus

Fællesspisning 28/2-2017

Så er det tid til fællesspisning i forsamlingshuset, igen. Skynd jer…!

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Fællesspisning 28/2-2017