Kategoriarkiv: Nyheder

Der lukkes for vandet i Todbjerg 10. oktober.

For at optimere brandslukningen hjælper Aarhus Vand, Østjyllands Brandvæsen med at opsætte, udskifte og nedlægge brandhaner. Det får i uge 41 / 2018 betydning for jeres forsyning fra Aarhus Vand, da vi har behov for midlertidigt at lukke vandforsyningen i forsyningsledningen langs more »

Udgivet i Nyheder, Todbjerg Vandværk | Kommentarer lukket til Der lukkes for vandet i Todbjerg 10. oktober.

Husk at tilmelde til høstfesten…!!

Husk sidste chance for tilmelding til høstfest er i dag Vi er 11 aktører og en bestyrelse, som har gjort en stor indsats for at lave en morsom revy, vi har fået et rigtig godt orkester, vi har fået en more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Husk at tilmelde til høstfesten…!!

Høstfest i Todbjerg

  Bestyrelsen for Todbjerg Forsamlingshus inviterer til høstfest. LØRDAG DEN 29. SEPTEMBER Kom og få en hyggelig og morsom aften. Vi starter kl. 18 med en dejlig tre-retters menu. Som en ekstra bonus, holdes der i år høstfest-tale af Olav Vinther, Hårup. Herefter er der more »

Udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder | Kommentarer lukket til Høstfest i Todbjerg

GAMMELDAGS MARKED PÅ STENGAARDEN

GAMMELDAGS MARKED 2018 Tid: d. 8. og 9. september Sted: Som altid på Stengaarden i Todbjerg. Program:  Kl. 10.00   Pladsen åbner med café, boder og gøgl. Kl. 11.00   Hønseskidning – der bydes velkommen inden vi slipper hønsene løs til dagens hovedattraktion more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til GAMMELDAGS MARKED PÅ STENGAARDEN

Byvandring i Balle

Så er der byvandring i Balle. Se her:

Udgivet i Lokalhistorisk Forening, Nyheder | Kommentarer lukket til Byvandring i Balle

ØKO – SCT.HANS I TODBJERG-DVS. – SCT.HANS UDEN BÅL.

Lørdag den 23. Juni kl. 17.30 ved Todbjerg Forsamlingshus. PROGRAM: Kl. 17.30: Syv-mands fodboldkamp mellem Hårup/Mejlby og Todbjerg. Kl. 18.15: Spisning (Inde, hvis det er dårligt vejr) Menuen står på kartoffelsalat med frikadeller, franske hotdogs eller pølse med brød. Kl. more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til ØKO – SCT.HANS I TODBJERG-DVS. – SCT.HANS UDEN BÅL.

Grundlovsfest ved Todbjerg Tårnet

Grundlovsfest ved Todbjergtårnet 5. juni kl. 18 En traditionsrig begivenhed, som vi i år fejrer for 22. gang ved tårnet. Program: Velkomst                                     more »

Udgivet i Nyheder, Tårnlauget | Kommentarer lukket til Grundlovsfest ved Todbjerg Tårnet

Yoga og mindfulness-meditation i Todbjerg

Tre torsdage fra kl. 20 – 21.30 Den 26.4. – 17.5. – 31.5. Samlet pris 300 kr. Tilmelding hos Karina Brøgger Johanson Yoga handler om nærvær, om at være tilstede i hver bevægelse, i hvert øjeblik, yoga er meditation i more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Yoga og mindfulness-meditation i Todbjerg

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

Hjælp, hjælp, hjælp!!!!! Søndag den 15. april kl. 13 mødes vi i forsamlingshuset, hvor der er en del opgaver både inde og ude for at holde vores fælles hus i sin fine stand. Hvis du/ I har mulighed for at more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

Påsken 2018

Til nye og gamle venner af Stengaarden! Jeg har hørt at det snart skulle blive forår. Vi ser i hvert fald frem til det for vi har hele vinteren forberedt os på sæson 2018 – og er nu klar med en aktivitetskalender more »

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Påsken 2018