Åbent brev til menighedsrådet

Vi har erfaret fra Facebook, at Anette ikke i år får mulighed for at låne hverken Todbjerg Kirke eller Sognegård, i forbindelse med hendes strikke event i august.

Vores oplevelse af dagen sidste år var, at folk, både gæster og lokale havde en fantastisk fællesskabsoplevelse under arrangementet. Anette havde virkelig formået at lave et kæmpe arrangement, som samlede hele byen og satte Todbjerg på landkortet. Vi fik mulighed for at vise både byen, børnehaven, kirken, sognegården, stengården, forsamlingshuset og private hjem.

Anettes arrangement i kirken og sognegården var båret af en gennemgående respekt overfor stedet. Udsmykningen i kirken var enkel og respektfuld og ligeledes i sognegården, hvor Anette havde lavet sin udstilling så enkel og fin, at gæsterne også fik mulighed for at nyde de fine broderede tapeter.

Anettes udstilling i kirke og sognegård, var for os at se, en udstilling af kunsthåndværk – endda af fineste karat.

Arne Illerborg skrev efter sidste års arrangement: ”En fælles nærmest meditativ skaberglæde bredte sig fra Anettes sprudlende foredrag i kirken og ud over Todbjerg under hele strikke festivalen. En dag der gjorde Todbjerg større!” En betragtning vi er meget enige i.

I blog-verden stod der ligeledes at Todbjerg var en fantastisk ramme, og at kirken var utrolig smuk.

Det er derfor med stor forundring for os, at menighedsrådet har afvist Anettes ansøgning om brug af kirke og sognegård i år. Hvis man lavede en rundspørge undersøgelse til samtlige husstande i Todbjerg – er vi overbeviste om, at et stort flertal ville stå bag Anettes ansøgning, og det store arbejde hun gør, for at skabe liv i byen.

Jørgen Steen Hansen og Kirsten Pedersen, Smøgen 6, Todbjerg

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.