Grundlovsfest ved tårnet 5. juni 2014

Todbjergby.dk viderebringer hermed følgende invitation fra festudvalget:

Grundlovsfest ved Todbjergtårnet

Torsdag 5. juni kl. 18

Danmarks riges Grundlov er stadig vores samfunds lovmæssige grundlag, og selvom det store fællesskab EU bliver stadig mere bestemmende og begrænsende for vores suverænitet, så er vores gamle værdigrundlag stadig værd at fejre. Og det gør vi traditionen tro ved Todbjergtårnet.                                                                                                                                                                                  Så kom og vær med til at skabe en festlig aften med levende ord, sang, musik og lege for børn.

Karen Fink Bjerregaard er grundlovstaler                                                                                                                                                                                  Vi har tradition for at skiftende borgmestre og rådmænd leverer passende ord til lejligheden. Sådan bliver det også i år. Hvad nogle måske ikke ved, har vi to byråd i Aarhus. Det ”andet ”er Børn og Unge byrådet, som består af 31 unge, som laver politisk arbejde, og leverer forslag til voksen –byrådet. Karen Fink Bjerregaard (15 år)fra Risskov er Børn – og Unge borgmester, og hun har indvilget i at holde årets grundlovstale. Vi håber det valg vil inspirere flere unge til at møde op til lejligheden.

Alle fra nær og fjern er velkomne.

Program:                                                                                                                                                                18.00  Spisning                                                                                                                                                              18.30  Lege for børn                                                                                                                                                          19.00  Todbjerg/Mejlby jagthornsblæsere underholder                                                                                                           19.20  Grundlovstale ved borgmester Karen Fink Bjerregaard                                                                                                                                                           19.45  Todbjerg/Mejlby – koret underholder – fællessang.                                                                                                                  

Der serveres grillpølser og salatbord, øl, vand, vin og is.

På festudvalget vegne                                                                                                                                                          Poul Skovbjerg Jeppesen                                                                                                                                                 86 999 669

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Tårnlauget. Bogmærk permalinket.