Historien om hundelorte og haveaffald

Kære alle i Todbjerg. Vi er alle glade for vores skønne lille plet på jord. Det er svært at være uenige om. Dog har vi i den seneste tid oplevet at idyllen har fået en lidt klistret konsistens. 

Lugten af hundelort har sneget sig ind i de enkelte hjem, når man har været ude at gå en tur. For man risikerer nemlig ret nemt at komme til at træde på en af de små brune banditter, og dermed slæbe det med hjem. Sidst gik det ud over en flok børnehavebørn, da de var ved Sankt Hans Bålet og sætte den hjemmelavede halmheks på bålet.

Det betød at flere af forsamlingshusets bestyrelsesmedlemmer faktisk brugte en del tid inden gæsterne kom, til en ellers skøn Sankt Hans aften, på at samle de brune banditter op. 

Derfor kommer der her en opfordring til at stikke hånden i posen, og gribe om lorten, når hunden har gjort sig færdig 🙂

En anden ting der lige trænger til at blive opfrisket handler om haveaffaldet og pladsen hertil. Efter Sankt Hans har pladsen været tømt for grene, og det var dejligt. Det betyder at der nu er plads til rigtig meget grenaffald. Vi skal bare allesammen huske at pladsen kun er til grenaffald, og ikke til al slags haveaffald. Vi skal også hjælpe hinanden med at fylde pladsen op fra bunden, og ikke bare smide affaldet i starten af pladsen, for så kan de efterfølgende ikke komme af med deres affald.

Kort efter Sankt Hans brugte Bodil Hansen faktisk rigtig lang tid på at få slæbt nogle opgravede stauder ned i bunden af pladsen. Dels så er pladsen jo kun tiltænkt grenaffald og dels så er vi nødt til at fylde op fra bunden.

Lad os alle hjælpe hinanden med at huske det – vi kan godt 🙂

Med ønsket om en god sommer!

Vh bestyrelserne for Forsamlingshuset, Vandværket og Todbjerghus

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.