Kontakt

 

Kontakt

Kontakt

Send en mail til Dan, hvis du har forslag til indhold og nyheder eller kommentarer i det hele taget, eller brug kontaktformularen nedenfor…

Bemærk: Henvendelser vedrørende udlejning af forsamlingshuset skal ske til den udlejningsansvarlige.


  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Her kan du sende en fil (billede-tekst-PDF)

  Fotografering og copyright

  Fotos er taget af lokale borgere med tilladelse til brug på hjemmesiden. Ønsker du at bruge et foto i anden sammenhæng SKAL du indhente skriftlig tilladelse til dette fra fotografen – todbjergby.dk formidler gerne kontakten, hvis ikke det fremgår tydeligt af billedets metadata hvem der er fotograf.

  Økonomi

  Todbjergby.dk er et non-profit foretagende, og alt arbejde foregår ulønnet. Der er alene udgifter til tredjepart (DK-Hostmaster og vores webhotel). Holdet bag Todbjergmarkedet har sponsoreret driften af hjemmesiden i perioden 2008-13, og Todbjerghus i 2014.

  Nyhedsbrev og SMS-liste

  Indlæg udsendes også i et nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig her på siden. Det er også muligt at modtage SMS’er ved vigtige begivenheder (f.eks. fællesspisning) – brug kontaktformularen ovenfor hvis du ønsker at komme på listen. Der kan forventes et sted mellem 6 og 12 nyhedsbreve om året.

  Bemærk: Dine kontaktoplysninger videregives ikke til trediepart, medmindre loven tvinger os til det, og vil ikke blive solgt eller brugt til reklamer eller skrammel.

  Ansvar og fejl

  Indhold leveres af foreninger og enkeltpersoner i Todbjerg. Det er brugeren af hjemmesidens eget ansvar at kontrollere at oplysninger givet på hjemmesiden er korrekte, og holdet bag todbjergby.dk fraskriver sig ansvaret for følger af fejlagtige eller unøjagtige oplysninger. Det sagt, så er alle informationer lagt på sitet i bedste mening, og skulle nogen føle sig trådt over tæerne eller gå forgæves til et forkert annonceret arrangement, undskylder vi meget og retter informationerne så snart vi hører om fejl eller andet.

  Ris og ros

  Og vi vil selvfølgelig gerne høre ros, ris og forslag til forbedringer!