Puljemidler søgt og tildelt “et aktiverende landsbyprojekt”

Todbjergby.dk viderebringer hermed denne glædelige melding fra projektudvalget:

Friluftshuset-9772Projektudvalget

Vi har modtaget nedenstående positive meddelelse fra Susanne Dyrlund, Natur/Miljø Aarhus Kommune.             Det betyder, at vi har et finansielt grundlag for en hurtig start på opbygningen af en aktivitetsplads for børn og unge i skoven ved pavillonen.

På udvalgets vegne                                                                                                                                                                             Poul Skovbjerg Jeppesen

Tak for din ansøgning om tilskud til projektet ”et aktiverende landsbyprojekt” på vegne af Todbjerg lokalsamfund. Det er nogle fine projekter til gavn og glæde på mange fronter  I får sat i værk i jeres landsbysamfund.

Der kan gives tilsagn om et beløb på 35.000 kr. fra Grønne Projekter 2013 til jeres projekt ”aktivitetsplads” ved forsamlingshuset. Beløbet skal være anvendt i 2013.

Vi håber det kan hjælpe på vej til  igangsætningen af projektet med aktivitetspladsen og fortsætte den gode proces.

Vi regner med, at der også til næste år vil være en pulje i Grønne Projekter det kan støtte op omkring lokale initiativer. Det vil jo være oplagt for jer også at byde ind på den.

Dette indlæg blev udgivet i Forsamlingshuset, Nyheder. Bogmærk permalinket.