UNDERSKRIFTSINDSAMLING

”Nej Tak til vindmøller i Todbjerg”

Alle husstande i Todbjerg og en del andre landsbyområder har modtaget information om en potentiel opstilling af kæmpevindmøller (op til 150m). I Todbjerg er der i det beskrevne projekt udpeget 3 områder som er beliggende henholdsvis:

  1. Syd for Todbjergtårnet, hvor 125m møller vil rage ca. 80m højere op end tårnet.
  2. Sydvest for Todbjerg by (mosen)
  3. Nord for Hæstvej – lufthavnsområdet

Der er tale om meget store møller som:
Visuelt i vores smukke kuperede landskab vil trække meget generende opmærksomhed. Leverer flere slags støj bl.a. lavfrekvens brummen og susen fra møllevinger, der er videnskabeligt dokumenteret som et stort problem for en del af de mennesker. Giver generende lysindfald – ”solnedgang gennem møllevinger”.Endvidere må forventes prisfald på boliger i området. (der er praksis for udbetaling af en vis erstatning)

Lidt historik.
I 2010 havde vi en lignende problematik, som vi og andre udsatte landsbyer reagerede kraftigt på. Resultatet blev, at forslaget blev trukket tilbage bl.a. med denne kommentar fra rådmand Bunyamin Simsek: ” Store vindmøller hører hjemme på havet eller langs motorveje, hvor der i forvejen er et højt støjniveau. Spørgsmålet er om enhver kommune nødvendigvis skal bidrage med vindmøller, når der findes kommuner med bedre plads, som gerne vil have dem.”

Vi mener det er vigtigt endnu en gang at reagere på det politiske udspil, så derfor denne underskriftindsamling. Resultatet sendes til den planlæggende magistrat Teknik og Miljø, til Aarhus byråd og til dagspressen.

Nedenstående talon udfyldes og afleveres til undertegnedes postkasser eller sendes via
e-mail. Skriv gerne alle navne fra husstanden.

Vh                                                                                                                                                                            Repræsentanter fra Møllegruppen:
Jørgen Steen Hansen- jsteenhansen@yahoo.dk- 42552280
Knud Ågaard k.aagaard@hotmail.com – 20749518
Poul Skovbjerg Jeppesen- p.jeppesen@privat.dk – 23235845

Klip —————————————————————————————————————————————-

Undertegnede siger: ”Nej Tak til vindmøller ved Todbjerg”

Navn:                                                              Adresse:

Navn:                                                               Adresse:

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.