Invitation til “Frokost – Jazz” på Stengaarden

Invitation til

Frokost-Jazz på Stengaarden d. 26. maj kl 12.00

”Stengaardens Venner” vil gerne støtte det lokale live-musik og nu prøver vi at udvide konceptet ved at invitere et kendt jazz-band til byen:

All Time Jazz Band

og som de selv skriver:

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz. Vi har rødder i New Orleans og hovedkvarter i Danmarks Jazzhovedstad – Silkeborg.

All Time Jazz Band er blevet et af landets mest brugte jazz bands og er kommet i kontakt med et meget bredt publikum også udenfor de traditionelle jazzkredse.

Opskriften er enkel. Vi spiller et stort og varieret repertoire med megen sang tilpasset koncert, dans eller gademusik alt efter tid og sted og leveret med musikalsk overskud og engagement. Musikerne behersker flere instrumenter, så vi har et rigt og varieret lydbillede. Og den hemmelige ingrediens – vi synes det er sjovt.

Vi kan varmt anbefale dem –  det er sjovt og musikken er ikke til at sidde stille til –  kom og oplev dem selv, det fortjener du.

Se mere om bandet på www.alltimejazz.dk

Vi åbner kl 12.

Du er velkommen til at medbringe din egen favorit frokost-kurv men vi tilbyder også en frokostanretning fra Cafeén som kan bestilles ved tilmeldingen.  Benjamin Mønster – tidligere Hårup (nu kok)–  er vendt hjem fra det store udland og han har kreeret frokosten til os. Anretningen vil bestå af flere små danske delikatesser. Hertil tilbydes Dinnas brød fra ”Småkageriet” i Uggelbølle.

Vi sælger specialøl fra Ørbæk og Thy og vin fra ”Vineriet” i Todbjerg. I pausen tilbydes kaffe og flere lækkerier fra ”Småkageriet”.

Priser:

Entre:                        120,- kr

Frokostanretning:    90,- kr

Kaffe og kage:           30,- kr

Øl og vand:         20/40,- kr

Vin:                    20/120,- kr

SweetDeal for hele molevitten:

Entre, frokost, 1 øl/vin, kaffe og kage    220,- kr

Og så er det jo bare med at komme op af lænestolen, få ”Ja-hatten” på og inviter naboer, venner eller kollegaer, konen eller kæresten (eller dem begge to!) og kom til jazz på Stengaarden i Todbjerg søndag d. 26. maj kl. 12.00

Vi glæder os alle – incl. bandet – til at se en masse glade mennesker (i det gode vejr) og vi vil gøre vores bedste for at det skal blive en hyggelig, festlig og humørfyldt eftermiddag.

Bandet spiller på scenen og publikum sidder under teltdugen (eller i det fri) så husk påklædning efter vejrudsigten.

Biletter kan købes ved indgangen. Hvis du tilmelder dig selv og evt. venner og familie til Peter på 40296869 reserverer vi gerne et bord til jer.

 

På gensyn i teltet ”Stengaardens Venner”

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.