Presseevent Ice Age ved Todbjergtårnet mandag d. 16/2

Tårnlauget er blevet kontaktet af Aalborg Zoo, og har givet lov til en presseevent ved tårnet:

Aalborg Zoo har samme med Naturhistorisk Museum i Århus modtaget en donation fra Nordea Fonden vedr. en stor istidsudstilling. Udstillingen skal åbne i påsken 2016 og består af bevægelige modeller af istidsdyr som mammut, sabelkat, kæmpehjort, uldhåret næsehorn o.s.v. der vil også blive lavet modeller af Neandertaler mennesker. Denne del kommer til af være i Aalborg Zoo mens Naturhistorisk Museum laver en udstilling der passer til deres rammer. Der vil være en masse udstilling og formidling. I 2017 bytter de 2 udstillinger så.

Nordea Fonden gjorde meget ud af, at det var vigtigt at istidens betydning for landskabsdannelsen fik en central rolle i projektet og at vi gjorde meget ud af at trække paralleller far attraktioner og ud i landskabet og på den måde gav vores gæster lyst til at tage ud i det danske landskab.

Mandag d. 16. februar 2015, om ca. 1 måned, skal vil have en presserelase på det, hvor vi giver historien til pressen. Da det er af så stor betydning af istidslandskabet bliver synlig i projektet vil vi gerne have denne presserelease ud i landskabet. Vores kollegaer ved naturhistorisk Museum har foreslået Todbjerg Tårnet da området der har netop det vi leder efter.

Vi vil slå et lille telt op så vi er sikret mod dårligt vejr. Vi vil også gerne lave bål eller medbringe en bålplads, så vi kan varme suppe over åben ild.
Vl vil invitere pressen til at komme og der vil være taler ved en af direktørerne fra de 2 attraktioner, samt Nordea Fodens direktør Henrik Lehmann Andersen. Arrangementet kommer til at køre fra ca. 9.30 – 10.30.

Dette indlæg blev udgivet i Tårnlauget. Bogmærk permalinket.