Yoga og mindfulness-meditation i Todbjerg

Tre torsdage fra kl. 20 – 21.30

Den 26.4. – 17.5. – 31.5.

Samlet pris 300 kr.

Tilmelding hos Karina Brøgger Johanson

Yoga handler om nærvær, om at være tilstede i hver bevægelse, i hvert øjeblik, yoga er meditation i bevægelse. Hver mødegang vil bestå af mindful yoga, hvor alle kan deltage, meditation og refleksion.

Mindfulnesstræning er en meditationsteknik med rødder i buddhismen, der i en række år har fundet anvendelse i ikke religiøse sammenhænge i Vesten. Undersøgelser har påvist positiv psykologisk effekt af mindfulnesstræning ved stressrelaterede lidelser og til stressreduktion.

Den positive effekt ved mindfulnesstræning kan forklares ved at du går fra fravær til nærvær, og at du får valgmuligheder. Du kan ikke beskytte dig mod besværligheder, men du har selv herredømmet over hvordan du tager imod livets udfordringer.

Hvor du før var styret, af ofte ubevidste automatiske tanker, kan du nu mere og mere lære at observere tankeprocesserne mens de foregår.

Derved skabes der en ændring i relationen til de oplevede mentale begivenheder- tanker ses som tanker- og ikke nødvendigvis som virkeligheden. Mindfulnesstræning skaber fleksibilitet i tænkningen og øger muligheden for at styre opmærksomheden og opfange begyndende tegn på stress.

Færdigheder med hensyn til at kunne fokusere opmærksomhed, fleksibilitet, accept og rummelighed trænes.

Underviser: Birgitte Due.

Mindfulness instruktør, kognitiv terapeut og Alexanderlærer.

Ved spørgsmål ring 29 80 00 47

Se mere på www.birgittedue.dk

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.